Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 

 

 

Mohlo by vás zajímat

 

Jak mohu vyčistit bundu Alpha?

 

Tajemství lesklého povrchu pilotních bund Alpha Industries je použitý materiál a jeho povrchová úprava. DuPont 5-5 nylon (letový nylon) je odolný, lesklý a odpuzující vodu. Bunda pro letce je vyrobena z žáruvzdorného Nomexu. Je to mnohem dražší než nylon. Nylon je vhodnější pro každodenní nošení na ulici. Vnitřní výstelka: polyester. Při praní v pračce ztrácí podšívka nylonového pláště svou vodoodpudivost.

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nevíte si rady? Zavolejte.

+420 775 530 108

ansgarsro@gmail.com

(Po-Pá, 9-21hod.)

Věděli jste, že?

Existuje neprůstřelná bunda Alpha?

Alpha představila na,, SHOT 2017,, balistickou MA1 - neprůstřelnou leteckou bundu. Vnější materiál bundy je totožný s verzí "MA-1", má však lehkou projektilovou podšívku. Bombr je sotva rozpoznatelný s tradiční verzí. Na výstavě už byl velký zájem o nový model. Samozřejmě, pouze organizace si mohou dovolit koupit tento typ za 5 000 dolarů.

 

Co je to páska RBF?

 

F15

V letadle je mnoho bezpečnostních úchytek, špendlíků, které jsou pouze na zemi, když jsou zaparkovaná, aby chránily snímač před znečištěním nebo zabránili pohybu mechanických komponentů. Tyto ochranné prostředky musí být před vzletem odstranit. Aby se zabránilo náhodnému uvíznutí těchto předmětů na součástkách po vzletu, jsou zavěšeny velkou červenou stuhou s nápisem "ODSTRANIT před letem". ALPHA INDUSTRIES je hrdá na to, že je od roku 1959 nejoblíbenějším výrobcem oděvů ve vojenském průmyslu, takže stuha RBF na ALPHA se podobá kořenům pilotního oblečení, protože ALPHA vyrobila pro americkou armádu přes 40 milionů oděvů. V současnosti mnoho výrobců používá dekoracích RBF, existuje však pouze jedna originální...

                                                                                                                                                           

  

 

 

 

 

 

 

                                

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz